Jdi na obsah Jdi na menu

Řád klubu

 ŘÁD KYNOLOGICKÉHO KLUBU BOSKOVICE

 

1.      Do prostorů KK je vstup povolen pouze psům, kteří mají platné očkování proti parvoviróze, psince, vzteklině a jsou řádně odblešeni a odčerveni. Každý psovod je povinen předložit při platbě členských příspěvků zároveň očkovací průkaz psa ke kontrole.

2.      Výcvikové dny skupiny všestranného výcviku jsou v úterý odpoledne, čtvrtek odpoledne a v neděli dopoledne. Výcvikové dny skupiny agility jsou ve středu odpoledne, sobotu dopoledne a v neděli odpoledne.

3.      V prostorách kynologického klubu platí pro všechny členy zákaz používání elektronických obojků.

4.      K příjezdu nebo příchodu do kynologického klubu striktně používat POUZE příjezdovou cestu. Platí zákaz vjezdu motorových vozidel na louku v jakýchkoli místech.

5.      Před začátkem výcviku psa vyvenčit mimo prostory cvičiště. V případě potřeby odklízet exkrementy ze cvičební plochy (lopata je umístěna v buňce) na místo určené. Plochu na venčení psů a místo pro odhazování exkrementů sdělí výcvikář.

6.      Mezi výcvikovými fázemi umisťovat psa pouze do odkládacích prostor (nepřivazovat psa ke stromům, překážkám apod.).Při odebrání psa z kotce tento vždy za sebou zavřít a zajistit proti samovolnému otevření.

7.      Nerušit volným pobíháním psů výcvik ostatních psovodů. Stejně jako v bodě 5., místo pro volný pohyb psů určí výcvikář.

8.      Háravé feny mohou být na cvičišti přítomny, avšak musí být nahlášeny výcvikáři, který stanoví postup výcviku.

9.      V buňkách je nutno udržovat pořádek, zapůjčené věci z buněk lopatu, kladivo, kolíky k maketám, cedulky na stopu apod. vracet vždy zpět do buňky. Při využívání kuchyňky k přípravě občerstvení umýt a uklidit použité nádobí.

10.Zabezpečit psu dostatek vody, misku je možné zapůjčit v buňce.

11.Dodržovat stanovený začátek výcviku. Na pozdní příchody nebude brán výcvikářem zřetel.

12.Všechny aktuality a informace týkající se Kynologického klubu Boskovice naleznete na www.kk-boskovice.estranky.cz